Meny

En hel buffé med sex att välja på

Ord har stor betydelse

När det gäller sex använder vi ofta ord som är fyllda av lögner, myter, normer, missförstånd och värderingar. Tänk på ordet oskuld och vad de rymmer. Ett ord som vilar på uråldriga tankar men som skapar värderingar än i dag. Med eller utan skuld? Något man kan bli av med eller ta från någon?

 

Förspel

Ett annat ord är förspel. I det begreppet lägger vi ofta att smeka, pilla, slicka, gnida, hångla och suga. Ja, allt det som inte är ett samlag. Ordet får oss att betrakta alla dessa handlingar som en uppvärmning inför det riktiga sexet som är just samlaget. Ofta en tanke som handlar om penetrerande sex mellan en man och en kvinna.

När vi lägger så mycket fokus på samlaget och betraktar det sex som kvinnor njuter allra mest av och som får de flesta att komma som ett förspel, blir det något man snabbt kan få överstökat inför det riktiga sexet. Det är inte svårt att förstå att det får många kvinnor att tappa lusten och att idén om att kvinnor är mindre kåta kan uppstå fast det inte är sant. Alla vill ju ha ett sexliv som man längtar tillbaka till och ser fram emot.

Om vi hittar nya ord och betraktar allt sex som lika mycketvärt och har det sex som ger njutning kommer många män slippa prestera hårda stånd och kvinnor få det sex de längtar efter.

 

Sexuellt manus

Vi är alla matade av ett manus kring hur sex skall gå till vilket ofta har ett upplägg som kan liknas vid en trerätters meny. En mindre förrätt och aptitretare som kan liknas vid förspelet. Till huvudrätt erbjuds en riktig biff som skall göra oss mätta och detta är samlaget. Orkar vi så tar vi en mindre efterrätt som är myset efteråt.

 

Buffé

Om vi istället väljer att se sex som en buffé får vi mycket mer att välja på och vi kan plocka små rätter utifrån det vi är sugna på. Då får vi större variation och kan äta och njuta av så mycket eller lite som vi vill. Man kan till och med hoppa över ”huvudrätten” och bara slappna av och njuta av det som är. Tänk så mycket roligare sex blir då!

Så spola skyndsamt ner ordet förspel i toaletten och börjamed att använda ord för det du längtar efter och som beskriver rent praktiskt hur det skall gå till.  

”Du, det vore härligt att bli insmord med olja och få oralsex. Vad längtar du efter idag?”

 

På den här webbplatsen använder vi cookies från Google för att förstå er användare, och slutligen kunna ge er en bra upplevelse. Vill du veta mer om hur det funkar? Läs mer här.
Neka
Godkänn